Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi 68. yeni bölümde Çiğdem Teğmen ölecek mi?

Savaşçı dizisi 68. yeni bölümde Çiğdem Teğmen ölecek mi?

tarafından ker_def

Savaşçı dizisi 68. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pazar akşamlarının aksiyon dolu dizisinde neler yaşanacak?

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı Savaşçı dizisinde önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği Savaşçı dizisinin 68. bölümünden görüntüler yayınlandı. Gaye Turgut Evin’in canlandırdığı Çiğdem Teğmen teröristlerin içine düşmüştü. Ölecek mi, yoksa Tim onu kurtaracak mı?

Fragmanda önemli detayları bulabilirsiniz.

68. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox TV’nin sevilen dizisi Savaşçı’nın yeni bölümünde Çiğdem Teğmen teröristlerin elinde ölüm kalım savaşı verirken Kağan Bozok ve Kılıç Timi kurtarma operasyonu için harekete geçiyor. Kağan Bozok’un ‘Gerekirse biz canımızı vereceğiz ama kız kardeşimizi, Çiğdem Teğmen’i bulacağız’ sözleri dikkat çekiyor. Kopuz Albay ise Çiğdem’in sağ salim getirilmesi için emir veriyor.