Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi hayranlarını mest edecek yeni karar!

Savaşçı dizisi hayranlarını mest edecek yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 99 bölümü yayınlanan Savaşçı dizisinin 5. sezonu öncesinde yaşanan karmaşa artık geride kaldı. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi başrol oyuncularının da ayrılıkları sonrasında dizinin nasıl bir şekilde geri dönüş yapacağı çok merak ediliyordu.

Gelen haberler ise dizinin 5. sezon çekimlerine Eskişehir’de başlandığı ve yeni ekip ile çok yakında izleyicilerle buluşacağı yönünde… Yapımcı Limon Film’in instagram hesabından bir süredir yeni oyuncularla ilgili yaptığı paylaşım heyecanı artırdı. Çok yakında dizi yayına girecek deniliyor ancak hangi kanalda yayınlanacağına yönelik bir bilgi yok. Yine Fox TV’de mi ekrana gelecek yoksa kanal mı değişecek bu konu net değil.

Erkan Meriç, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Ediz Hun kadroya yeni katılan isimler oldular. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli, projeye devam edecekler ve yeni dönemde rolleri daha güçlü şekilde konumlanacak.

Savaşçı dizisi hayranlarını mest edecek yeni karar! 7

Limon Film’in instagram hesabından paylaşılan kısa bir video ve mesaj da izleyicilerin heyecanını bir hayli artırdı. “Efsane Savaşçı geri dönüyor! Savaşçı 5. Sezonuyla yakında!” notu ile verilen kısa video dizinin hayranları için önemli bir bilgilendirmeydi.

2021 yılının başlarında izleyicilerle yeniden buluşması beklenen Savaşçı dizisinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, “Sizdeki belirsizlik, bizdeki özlem mesela ne kadar yakında” diye yazdı.

Erkan Meriç’i izlemeyi çok özlediklerini belirtenler de dikkat çekti. Savaşçı dizisi yeni bölümlerinin hangi kanalda yayınlanacağı konusunda da izleyiciler sıklıkla mesaj yazıyor…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Limon (@limon_film)’in paylaştığı bir gönderi