Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde bombalar üst üste patladı, iki yeni oyuncu ekibe güç kattı!

Savaşçı dizisinde bombalar üst üste patladı, iki yeni oyuncu ekibe güç kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 4 sezon büyük başarılara imza atan Savaşçı dizisi, 99. bölüm yayınlandı ve yaşanan sorunlar nedeniyle de bu sezon çekimler bir türlü başlayamadı. Berk Okta, Gaye Turgut Evin gibi iki başrol oyuncusunun da ayrılmasının ardından, farklı karakterleri canlandıran isimler de bir bir diziyi terk etti.

Elit Andaç Çam, Ogeday Girişken, Feyza Sevil Güngör ve Kayıhan Kızılırmak kadrodan ayrılan isimler arasında yer aldı. Ancak Savaşçı dizisi için yeni bir dönemin işaretleri de üst üste geliyor. Dizinin kadrosu yenilenecek ve 2021 yılında da bu yeni kadronun yer aldığı bölümler ekranda yer almaya başlayacak.

Sarp Levendoğlu’nun öne çıkacağı yeni bölümler için anlaşma yapılan isimler; Erkan Meriç, Tamer Karadağlı ve Ediz Hun olarak ortaya çıkmıştı. Ancak bu isimlere yenileri de eklendi.

Savaşçı dizisinde bombalar üst üste patladı, iki yeni oyuncu ekibe güç kattı! 8

Görüşme halinde oldukları bilinen Ekin Mert Daymaz ile Limon Film arasında anlaşma sağlandı. En son Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinde izlediğimiz oyuncu, ekibe resmen katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre diziye bir başka ünlü daha geliyor. 2019 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisinde Yusuf olarak dikkatleri çeken Anıl Tetik, Savaşçi dizisinin yeni üyesi oldu…

Yakında çekimlerin de başlaması beklenen dizinin bu güçlü isimlerle birlikte bambaşka bir şekilde yoluna devam etmesi, yine izleyiciden büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Savaşçı dizisinde bombalar üst üste patladı, iki yeni oyuncu ekibe güç kattı! 9