Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde Haydar Bozkurt şehit mi oldu?

Savaşçı dizisinde Haydar Bozkurt şehit mi oldu?

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizi Savaşçı dizisinin 53. yeni bölümü Fox TV ekranında izleyicilerle 11 Kasım Pazar akşamı buluştu. Dizinin yeni bölümünde yine hareketli ve aksiyon dolu sahneler vardı. Dizinin final bölümünde ise Haydar Bozkurt, teröristler tarafından idam sehpasına çıkartıldı.

Haydar Bozkurt, idam sehpasındayken tim ondan bir hayli uzaktaydı. Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı Haydar Bozkurt’un izleyicileri üzen o hallerini videodan izleyebilirsiniz.

Peki Tim, Haydar Bozkurt’u kurtarabilecek mi? Kağan Bozok ve arkadaşları Haydar’dan bir hayli uzaktalar… Peki ne olacak? Haydar Bozkurt ölecek mi? Savaşçı hayranları bu sorunun yanıtını bekliyor. Ancak bu sorunun yanıtı 54. yeni bölümde verilecek. 18 Kasım Pazar günü ekrana gelecek olan yeni bölümde neler olacağını izleyebileceğiz

İşte 53. bölümün final sahnesi…

53. bölümde yaşananların detayı şöyle:

Yüzbaşı Kağan kendisine gelen paketten Karon’un parası çıkınca hemen harekete geçer. General Kutalmış ve Albay Kopuz ise Karon’un Yüzbaşı Haydar’ı kaçırdığını ima ettiği tehdit telefonuyla karşı karşıya kalmışlardır. Kopuz Albay hemen Haydar’a ulaşmaya çalışırken, karargah da alarma geçer. Ancak Haydar’dan bir iz yoktur.

Bu arada Lazar ve adamları kaçırdıkları Haydar’la birlikte sınırı geçmeye çalışırlar. Ama Haydar boş durmaz, yaptığı bir planla ellerinden kurtulmaya çalışır. Haydar’ın bu çabası olayların seyrini değiştirirken, Kılıç Timi de Yörük Haydar’ı kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu