Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisi 5. sezonu ne zaman başlayacak?

Savaşçı dizisi 5. sezonu ne zaman başlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle 4 sezondur buluşan Savaşçı dizisinde çekimler Mart ayında durdurulmuştu. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin ve Murat Serezli’nin başrollerinde yer aldığı dizi, aksiyon dolu hikayesi ile başarılı performanslar sergiledi.

Ekranda yer alan tek asker dizisi Savaşçı, 4. sezonu tamamlamak durumunda kaldı. 96. bölümü yayınlanan dizinin çekimlerine Ağustos ayında yeniden başlanması bekleniyor. Ancak açıklanan net bir planlama henüz yok.

Dizinin ünlü isimleri koronavirüs pandemesinden korunmak adına kendilerine karantinaya aldı. 5. sezonda da fırtına gibi esmesi beklenen Savaşçı dizisini hayranları çok özledi.

Sosyal medyada Savaşçı dizisiyle ilgili paylaşımlarda bulunan hayranlar, 2 aydır yayınlanmayan dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Sıklıkla yeni bölümlerle ilgili sorular soran dizi hayranları, yapımcı firmadan henüz net bir yanıt alamadı.

Ancak beklentiler Eylül ayında dizinin 5. sezona başlaması şeklinde… Dizinin sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlara da hayranlar büyük ilgi gösteriyor.

Dizinin youtube sayfasından eski bölümlerden farklı sahneler paylaşılıyor ve izleyicilerin diziye olan ilgisinin devam etmesi amaçlanıyor.