Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’den sonra Mehmet Ali Nuroğlu’nun büyük şansı!

Sen Anlat Karadeniz’den sonra Mehmet Ali Nuroğlu’nun büyük şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güvercin dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu farkı! Ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Vedat karakteri ile büyük tepki çekmişti. Kadına şiddet sahneleri nedeniyle diziye gösterilen tepki, karakteri başarıyla canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu’na da yansıtılmıştı.

Ünlü oyuncu, böyle baskın ve sıkıntılı bir rolden sonra Güvercin dizisine başladı. Kenan Cibranoğlu karakteri, Mehmet Ali Nuroğlu adına iyi bir şans oldu. Duyarlı, sevgi dolu ve insani özellikleri gelişmiş bir karaktere hayat veren oyuncu, Vedat’ın izlerini de akıllardan silmeye başlamıştı.

Tam da bu dönemde koronavirüs pandemisi ortaya çıktı ve Güvercin dizisinde de çekimlere ara verildi. Star TV’nin dizi için final kararı aldığı açıklanmıştı. Ancak koronavirüs pandemisi sonrasında nasıl bir yol izlenecek herkes merakla bekliyor.

Sen Anlat Karadeniz'den sonra Mehmet Ali Nuroğlu'nun büyük şansı! 7

Mehmet Ali Nuroğlu’na iyi gelen Kenan karakteri, oyuncu adına Vedat’ın izlerini silme noktasında iyi bir adım oldu. Güvercin dizisinin devam etmesi durumunda Kenan ve Zülüf’ün heyecan dolu hikayesi ekranda yer alabilecek. Ancak Güvercin dizisinin akıbetinin ne olduğu konusunda bir bilgi yok.

Dizinin sosyal medya hesaplarından sıklıkla paylaşımlar yapılıyor. Ayrıca Star TV’de bu paylaşımları hesaplarından destekliyor. Bu durum da kanalın hala diziden yana umutlu olduğu anlamı taşıyor.