Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde izleyicileri çok üzen yeni gelişme!

Savaşçı dizisinde izleyicileri çok üzen yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan; Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 88. bölümü 29 Aralık Pazar akşamı izleyicilerle buluşmuştu.

Ancak 89.bölümün gelişi o kadar da hızlı olmayacak. Eskişehir’de kışın getirdiği zorluklarla da mücadele eden Savaşçı dizisi oyuncuları, yüksek performanslarını sürdürüyor. Kış şartlarının ağırlaşması ekibi bir hayli zorluyor ve zaman zaman da sosyal medyada yapılan paylaşımlarda bu duruma şahit olabilirsiniz.

Savaşçı dizisinin 89. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Yeni bölümün yayın tarihi ise 19 Ocak Pazar.. Yani izleyiciler bir uzun bir zaman daha diziyi beklemek durumunda kalacak.

Peki Savaşçı dizisinin 89. bölümde neler yaşanacak?Videodan duygusal bir sahneyi izleyebilirsiniz.

Savaşçı 88.bölümde neler olmuştu?

Kopuz Albay, Bozok Yüzbaşı ve Bozkurt Yüzbaşı, Markus’u ele geçirmek için çıktıkları gizli görevde, ölümle karşı karşıya gelmişlerdir. Üçü de Markus ve adamlarını bertaraf edip, Markus’u almaya çalışırken, gelişen beklenmedik durumlar, onları büyük bir tuzağın ortasına çeker.

Bu arada karargah da alarma geçer. Kutalmış Paşa, Kopuz Albay ve Yörük Haydar’la ilgili gelen kötü haberle, çılgına döner ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Yüzbaşı Kağan, Kopuz Albay ve Yörük’ü kurtarmak için tek başına bir savaş başlatırken, Kılıç Timi de ona yardım etmek için acele etmek zorundadır.