Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı dizisinden ayrılan ünlü oyuncu anne oldu!

Savaşçı dizisinden ayrılan ünlü oyuncu anne oldu!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında ilk 4 sezonu büyük başarılar kazanan Savaşçı dizisinde Gaye Turgut Evin de yer almış ve Çiğdem Ülgen karakterine hayat vermişti.Ünlü oyuncu, dizinin 5. sezonu öncesinde ise yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle yapımdan ayrılmıştı.

Gaye Turgut Evin, Beni Affet isimli dizide tanıştığı eşi Deniz Evin ile uzun yıllardır mutlu bir birliktelik yürütüyor. İkili evliliklerinin meyvesini de önceki gün aldı. Eftalye isimli kızını dünyaya getiren Gaye Turgut Evin, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ünlü çift hastane çıkışında kameralarca görüntülendi. Kızı ile birlikte iyi olduklarını ifade eden çift, herkese teşekkür etti. Gaye Turgut Evin şöyle konuştu:

“Allah’a şükürler olsun gerçekten onu sağlıklı olarak gördük. İlk önce Allah’a bin şükürler olsun. İnanılmaz güzel bir duygu, tarifi yok.”

Savaşçı dizisinden ayrılan ünlü oyuncu anne oldu! 7

Röportajı eşine bırakarak arabadaki kızının yanına giden Gaye Turgut Evin’in heyecanı bu görüntülere bile yansıdı. Deniz Evin de mutluluğunu şu sözlerle ifade etti:

“İki şey hissettirdi bana. Birincisi, annemi babamı gerçekten çok iyi anlamaya başladım. Bir insan bir insanı başka türlü sevse bu kadar katlanamaz. Bu başka bir duygu. İnsana ölümsüzleştirdiği hissettiren bir duygu. Çünkü senin genin başka bir canlıya geçiyor. Senin genin o canlıda yaşamaya devam ediyor. Ondan aktarım ile devam edeceğini hissediyorsun. İnanılmaz karmaşık duygular içindeyim. Umarım ömrü hayatı çok güzel olur, çok güzel bir dünyada yaşar, mutlu olur.”