Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara bombayı yine patlattı! Reyting canavarı Teşkilat’ı dahi geride bıraktı!

Menajerimi Ara bombayı yine patlattı! Reyting canavarı Teşkilat’ı dahi geride bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Star TV dizisi Menajerimi Ara dizisi o kadar sevildi ki sosyal medyada paylaşım rekorları kırmaya devam ediyor. İzleyicisi Menajerimi Ara’yı yalnız bırakmıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 30 Mayıs Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Star TV dizisi Menajerimi Ara oldu.

Menajerimi Ara bombayı yine patlattı! Reyting canavarı Teşkilat'ı dahi geride bıraktı! 7

Bir menajerlik şirketinde çalışanların hayatını anlatan ve her bölümde ünlü birkaç ismi konuk eden Menajerimi Ara dizisi reytinglerde deyim yerindeyse nal topluyor. Ancak sosyal medyada ise birinciliği hiç elden bırakmıyor.

Özellikle dizide Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Barış karakterlerinin arasındaki aşkla kalpleri fetheden dizi sosyal medyada o kadar çok konuşuluyor ki, reyting rekortmeni Teşkilat’ı dahi katbekat geride bırakıyor. Nitekim Menajerimi Ara, sosyal medyada hakkında yapılan 118.689 paylaşımla pazar gecesinin birincisi oldu.

TRT 1 dizisi ise bütçesinin büyüklüğü ile Menajerimi Ara dizisinden çok daha pahalı ve çok daha iddialı bir dizi. Ancak sosyal medya paylaşımlarıyla bir türlü Menajerimi Ara dizisinin önüne geçemiyor. Teşkilat, Total, AB ve ABC1’de reyting birincisi olmasına rağmen sosyal medyada rakibinin çok gerisinde kaldı. Teşkilat hakkında 32.398 paylaşım yapıldı.

Hem reytinglerde hem de sosyal medyada istediği başarıyı bir türlü elde edemeyen dizi ise Kefaret oldu. Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın canlandırdığı Kefaret, reytinglerde Menajerimi Ara’nın açık ara önünde olmasına rağmen hakkında yapılan 1.219 sosyal medya paylaşımıyla gecenin sonuncusu oldu.