Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden Sefirin Kızı’na gelen oyuncu merak uyandırdı! Kimi oynayacak?

Savaşçı dizisinden Sefirin Kızı’na gelen oyuncu merak uyandırdı! Kimi oynayacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrandaki diziler arasında yaşanan oyucu transferleri, izleyenlerin de dikkatini çekiyor. Bir dizide karakterin hikayesi bitince, aynı oyuncuyu bir başka dizide aynı sezon içinde görmek mümkün artık. Diziler arası yaşanan bu transferlere bir yenisi daha eklendi.

Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni sezondaki akıbeti merakla beklenirken, diziden ayrılan bir ismin Sefirin Kızı dizisinde yer alacağı gündeme geldi. Savaşçı’nın çekimleri bir süre sonra başlayacak ama bir dönem dizide oynayan usta bir oyuncunun da Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisine dahil olduğu haberi gündeme geldi.

Bu isim aslında hepimizin yakından tanıdığı usta bir oyuncu. Uzun yıllardır tiyatro-sinema ve dizilerde rol alan Zerrin Sümer. Oyuncunun özellikle Bir Demet Tiyatro’da oynadığı Telviye Hanım karakteri hala hafızalarda taze.

Zerrin Sümer, Savaşçı dizisinde Sarp Levendoğlu’nun oynadığı Haydar’ın annesi Akkız’a hayat veriyordu. Ancak artık Sefirin Kızı dizisinde oynayacak.

Zerrin Sümer gibi bir oyuncunun Sefirin Kızı dizisine gelmesi heyecanla karşılandı ama merakla da bekleniyor. Zira kimi oynayacağı henüz belli değil. Zaten Sefirin Kızı dizisi de bu hafta yayınlanan son bölümdeki final sahnesiyle herkesi şaşkına çevirmişti.

Nare’nin İsviçre’ye gitmesine izin veren Sancar, onu uçurumdan atmaya çalışan Akın’ın elinden kurtarıp kendisiyle birlikte Akın’ı aşağı attı.

Şimdi herkes bu olayın sonucunda neler olacağını merakla bekliyor. Sancar’ı oynayan Engin Akyürek’in diziden çıkması mümkün görünmüyor ama Akın’ın ölmüş olma ihtimali yüksek.

Yayınlanan 26. bölüm tanıtımında bir şeylerin ters gittiği anlaşıldı ama ne olduğunu kimse anlayamadı. İşte bu noktada Zerrin Sümer’in diziye katılacağı haberi merakları daha da arttırdı! Zerrin Sümer, acaba kim olarak gelecek diziye? Yaşanan olaylarla ilgisi ne?

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinde Zerrin Sümer’in nasıl bir karaktere hayat vereceği merakla bekleniyor…

Savaşçı dizisinden Sefirin Kızı'na gelen oyuncu merak uyandırdı! Kimi oynayacak? 7