Ana sayfa Dizi Haberleri Safiye bir hareket yaptı, dillere düştü! Masumlar Apartmanı’ndaki o sahneye yorum yağıyor

Safiye bir hareket yaptı, dillere düştü! Masumlar Apartmanı’ndaki o sahneye yorum yağıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, dün akşam ekrana gelen 7. bölümüyle yine izleyenlere sarsıcı anlar yaşattı. İnci’nin Hikmet Bey’i bulup eve getirdiği sahne, geçtiğimiz bölümün son sahnesiydi ve sonrasında olacaklar merakla bekleniyordu.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizi, yine çok etkileyici bir bölümle ekranlara geldi ve merak edilen sahnenin devamında ise Safiye’nin bir hareketi diziye damgasını vurdu adeta!

Ezgi Mola’nın başarıyla canlandırdığı Safiye, babası ve İnci’nin kanepede oturduğunu görünce adeta krize girdi. İnci’nin eve girmesi ve koltukta oturması, babasına dokunması üzerine Safiye’nin hareketleri, tripleri dikkat çekti. Herkesi, her şeyi pis olarak gören Safiye, bu durum karşısında adeta travma geçirmeye başladı.

Ancak en kötü darbeyi de İnci’nin onun eline dokunması sonrasında aldı Safiye! Bir anda “Dokunma bana” diyerek iğrenç bir şeye dokunmuş gibi bağırmaya başlayan Safiye’nin hali İnci’yi şoke etti.

Safiye bir hareket yaptı, dillere düştü! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye yorum yağıyor 7

Elini daha sonra defalarca yıkayan ama İnci’den nefret ettiği ve onu pis gördüğü için elini nasıl temizleyeceğini bilemeyen Safiye, tuz ruhu ve çamaşır suyu koyduğu leğene elini bastı. Yara bere içinde kalan Safiye’nin bu davranışı, ekran başındakileri de şoke etti.

Dizide İnci’nin Safiye’ye dokunduğu o andaki sahne ise sosyal medyanın diline düştü. Ezgi Mola’nın büyük bir başarıyla oynadığı Safiye öyle bir hale girdiği ki eli, yüzü, davranışları ortaya biraz da komik bir durum çıkardı.

Bu trajikomik durum da ister istemez dillere düştü. Sosyal medyada pek çok izleyici, o anın fotoğrafları üzerine farklı esprili yorumlar yaptı. Bu arada Safiye’nin Sağlık Bakanı olması ve böylece coronadan çok iyi korunacağımız şeklinde espriler de yapılmakta sosyal medyada.

İşte o sahne ve Ezgi Mola’nın dillere düşen o hareketine yapılan yorumlardan bazıları: