Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisine ne oldu? Devam edecek mi? Taner Şahin umut verdi!

Savaşçı dizisine ne oldu? Devam edecek mi? Taner Şahin umut verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisine ne oldu? İşte bu soru son günlerde sıklıkla soruluyor. Çünkü birçok diziyle ilgili haberler basında yer alıyor ama Savaşçı dizisinden bilgi yok… İlk 4 sezonu başarılarla geçen Savaşçı, Fox TV’de yayınlanıyor. Pazar akşamlarının da en sevilen yapımı konumunda.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin ve Murat Serezli’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 5. sezonda da yayınlanması bekleniyor. Ancak dizinin ekibi henüz toplanmadı. Fox TV’nin dizi sayısının çok fazla olması da bazı projelerin geç başlayabileceğini ya da iptal edilebileceği tehlikesini barındırıyor.

Savaşçı dizisinin akıbeti de bu noktada merak edilmekte… Berk Oktay daha önce yaptığı açıklamada dizinin çekimlerine başlayacaklarını söylemişti. Ancak o sözlerden bu yana haftalar geçti ve bir gelişme olmadı.

Gazeteci Aslan Sayım’a konuşan Savaşçı dizisinde Üsteğmen Gökhan Toprak’a hayat veren Taner Şahin de yakında sürpriz bölümlerle izleyici karşısında olacaklarını söyledi.

Savaşçı dizisine ne oldu? Devam edecek mi? Taner Şahin umut verdi! 7

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Kargın karakteri ile dikkat çeken Taner Şahin, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Tayfun karakterini oynamıştı.

En son Fox TV’de Savaşçı dizisinde Üsteğmen Gökhan Toprak olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu, gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Gökhan Toprak, şöyle konuştu: “Fox TV’nin başarılı dizisi “Savaşçı” da Üsteğmen Gökhan Toprağı canlandırıyorum, izleyenlerin takdirini sevgisini topladığıma inanıyorum. Çünkü izleyiciden çok güzel mesajlar aldım ve almaya da devam ediyorum. Her sektörde olduğu gibi Covid salgını “Savaşçı” dizimizi de etkiledi. Sürpriz bölümler yakında ekranlara gelecek.”

Covid salgını nedeniyle dizinin geciktiğini ilk söyleyen isim Taner Şahin oldu. Ancak yeni bölümlerin de yayınlanacağının açıklanması Savaşçı dizisi hayranlarını mutlu etti.