Ana sayfa Foto Galeri Savaşçı dizisinin Aslı’sı Yıldız Çağrı Atiksoy’u ödül heyecanı sardı!

Savaşçı dizisinin Aslı’sı Yıldız Çağrı Atiksoy’u ödül heyecanı sardı!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisinin Aslı'sı Yıldız Çağrı Atiksoy'u ödül heyecanı sardı! 7

Yıldız Çağrı Atiksoy’un rol aldığı “Baba Nerdesin Kayboldum” filmi ödül yolculuğunda!

Şu sıralarda Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve beğeni toplayan Savaşçı dizisinde Aslı karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy, farklı bir heyecan daha yaşıyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy’un oynadığı “Baba Nerdesin Kayboldum”, yurtdışında katıldığı film festivallerinden ödüllerle dönüyor. Türkiye’de henüz vizyona girmeyen Baba Nerdesin Kayboldum filmiyle Milano Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu adayları arasında gösterilen Yıldız Çağrı Atiksoy, performansıyla eleştirmenlerden de büyük övgü topluyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrollerini Baran Akbulut ve Bestemsu Özdemir ile paylaştığı, Ahmet Karaman’ın yönetmenliğini üstlendiği “Baba Nerdesin Kayboldum” filmi yurt dışında katıldığı festivallerde adaylıklar ve ödüllerle karşılanıyor. Ahmet Karaman’ın ilk uzun metrajlı filmi olan Baba Nerdesin Kayboldum, Türkiye’de vizyona girmeden önce Avrupa ve Amerika’daki film festivallerinde öne çıkarken, güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy da başarılı performansıyla kendinden söz ettiriyor.