Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşı Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor? Sen Anlat Karadeniz çok şaşırtabilir!

Savaşı Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor? Sen Anlat Karadeniz çok şaşırtabilir!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de yayınlanan ve İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe’nin baş rolünde oynadıkları Sen Anlat Karadeniz dizisinin 36. bölümü yarın akşam ekrana gelecek.

Geçtiğimiz hafta Vedat’ın oyununa gelen Mercan, ipin ucunda Berrak’ın olduğunu bilmeden arabasını sürmeye çalışıyordu. Yeni bölümde Berrak’ın kurtulduğu ancak 5 kadının gözaltına alındığı tanıtımda görüldü.

Şimdi herkes Nefes, Asiye, Berrak, Nazar ve Mercan’ın başına ne geleceğini merak ediyor.

Hafta boyunca ‘kadın gücü’ denilerek kadınların Vedat’ın tuzağına düşmeleri ve mağdur olmaları, sosyal medyada diziyi takip edenler tarafından eleştirilmişti.

Ancak atv’nin internet sitesinde yayınlanan dizinin özetine bakınca, bu işin arkasından Vedat’ın pek de karlı çıkmayacağı ile ilgili son cümlede bir tüyo da verilmekte!

Savaşı Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor? Sen Anlat Karadeniz çok şaşırtabilir! 7

İşte yeni bölüm özeti:

“Şu hayatta korkman gereken tek insan, kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış insandır!

Mercan, Vedat yerine Berrak’ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak’ı kurtaran Tahir, Nefes’in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes’ten hesap sorar.

Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak?

Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?