Ana sayfa Dizi Arşivi Saygı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Saygı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi, yapımcılığını BluTV ve Inter Medya’nın yaptığı, yönetmen koltuğuna Ali Taner Baltacı’nın oturduğu, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı polisiye, suç ve dram türündeki Türk yapımı internet dizisi. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin spin-off’udur.

Behzat Ç dizisinde yer alan ve Nejat İşler tarafından canlandırılan anti kahraman Ercüment Çözer, bu dizide toplumdaki sorunları kendi yoluyla düzeltmeye çalışan, şiddeti bu sorunları çözmenin aracı olarak kullanan, kimsenin onaylamayacağı tarzda birisi… Nejat İşler de karaktere büyük bir anlam katan oyunculuğu ile izleyicilerden tam not aldı. Boran Kuzum ve Miray Daner de başrolde gayet başarılıydı…

Saygı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Blu TV
Yapımcı: Blu TV- Inter Medya
Türü: Polisiye- Suç- Dram
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 50 dakika
Müzik: Ekin Beril
Başrol: Nejat İşler, Rojda Demirer, Miray Daner, Boran Kuzum
Oyuncular: Erkan Can, Tansu Biçer, Itır Esen

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Tüm bölümleri ve fragmanları ise BluTV’de yayınlanıyor.

Twitter: https://twitter.com/saygidizisi
Instagram: https://www.instagram.com/saygidizisiblutv/
Facebook: https://www.facebook.com/saygidizisi/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AuzY_lzLiWQ
Resmi internet sayfası: https://www.blutv.com/saygi-bir-ercument-cozer-dizisi

TÜM HABERLER:

Saygı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Saygı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin en dikkat çekici karakterlerinden birisi olan Ercüment Çözer üzerine kurulu Saygı dizisi, zengin içeriğiyle Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV’ye özel çekiliyor. Temposu hiç düşmeyen Saygı: Bir Ercüment Çözer dizisi, polisiye, suç ve dram ağırlıklı bir yapım. Behzat Ç dizisindeki bu anti kahraman Saygı’da kendi yolunu çiziyor ve farklı bir anlatım ile izleyici ile buluşuyor. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

HİKAYESİ:

Behzat Ç dizisinde yer alan bir anti kahraman Ercüment Çözer. Saygı, toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan olan Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatıyor.

Ankara’da kirli işlerinin yanında Ercümet Çözer’in İstanbul’da bambaşka bir hayatı vardır. Saygısızlığa gelemeyen iş adamı Çözer, yaşadığı kentte kendisine saygısızlık yapanlar için bazı kurallar koyar ve bu kurallara bağlı olarak kişileri rehabilite (cezalandırmaya) etmeye başlar. Ancak Ercümet bu sistemin içerisinde adım atarken iki gencin kendi adaletlerini sağlamaya çalıştığına televizyonda şahit olur.

Helen ve Savaş adlı bu iki genç insan başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır. Bu gençleri tanımak ve onlara yardım etmek için araştırmaya başlar. Kısa sürede onlara ulaşır ve Kendi adaletini yansıtacak bu gençlere kol kanat gerer. Ancak işler sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.

Saygı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Nejat İşler (Ercüment Çözer)
Rojda Demirer (Hasret Yakar)
Miray Daner (Helen)
Boran Kuzum (Savaş)
Erkan Can (Yavuz)
Tansu Biçer (Halit Mehmet Güçlü)
Itır Esen (Emine Çözer)

MEKANLAR:

Saygı dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi.

JENERİK:

Saygı dizisinin jenerik müziği de, dizinin içeriğine uygun olarak gizem ve gerilim öğelerini içinde barındırıyor.

FRAGMANLAR:

Saygı dizisinden ilk fragman BluTV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Temmuz ayında yayınlandı. Ercüment Çözer karakterine hayat veren Nejat İşler’in dizinin içeriği ile ilgili konuştuğu ilk tanıtımı izleyicide büyük merak uyandırdı. Sonraki tüm bölümler için de sosyal medyada fragmanlar farklı zamanlarda paylaşıldı.

İlk Tanıtım:

Saygı dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını BluTV’nin youtube kanalında bulabilirsiniz.

1. SEZON TÜM BÖLÜMLER:

Saygı dizisinin ilk bölümü 27 Ekim 2020 Salı günü BluTV’de yayınlanmaya başladı. Dizi,15 Aralık’ta yayınlanacak olan 8.bölümü ile yayın maratonunu tamamlayacak. Dizinin ilk sezonunun 8.bölümü fragmanı dizinin 1.sezon finali olduğu ibaresi ile yayınlandı. Bu da BluTV’nin diziye 2.sezon onayı verdiği şeklinde yorumlandı. Dizinin 2.sezonun ne zaman başlayacağı ile ilgili ise henüz net bir tarih bulunmuyor. Dizinin tüm bölümlerini ancak BluTV abonesi olarak izlemeniz mümkün.

BluTV’deki dizinin sayfası için tıklayınız…

Saygı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KÜVET SAHNESİ GÜNDEM OLDU…

Saygı’da Savaş rolündeki Boran Kuzum ve Helen rolündeki Miray Daner birbirlerine aşık iki kişiyi canlandırıyor. Çiftin 3. Bölümdeki küvet sahnesindeki romantik anları ve öpüşme sahneleri sosyal medyada gündem oldu. İki ünlü oyuncunun hayranlarının gündeminde o sahneler vardı.
Kuzum ve Daner’in birbirine yakıştıran sosyal medya kullanıcıları ikinin arasında aşk olup olmadığı sorularına yanıt ararken, Miray Daner; ‘Boran’la aramızda aşk yok sadece arkadaşız’ açıklamasını yaptı.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Ekin Beril’in Saygı dizisi için hazırladığı ‘Ercüment ‘şarkısı büyük ilgi gördü. Dizinin açılışı da ‘Ercüment’ şarkısı ile gerçekleşiyor. Sezon boyu Saygı’nın müziği olacak olan Ekin Beril’in Ercüment’i, dizi yayınlandığı andan itibaren izleyenlerin beğenisini kazandı.

Daha önce Disney’in müzik Klibi, The Greatest Showman ‘This is Me’ ve Bohemian Rhapsody filmleri için yapılan teaser ve kliplerde yer alan Ekin Beril, ünlü Hollywood yıldızı Hugh Jackman’ın övgü dolu sözlerle kendisinden bahsetmesi ile de gündeme gelmişti.

İşte ‘Ercüment’ şarkısı:

KAMERA ARKASI:

Adalet kavramını herkese baştan sorgulatan ve deneyimli oyuncu kadrosuyla ilk günden itibaren adından söz ettiren Saygı: Bir Ercüment Çözer dizisinin ilgi çekici kamera arkası görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor.