Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu, dünyaca ünlü şarkıcıyı o halde görünce şaşkına döndü!

Şebnem Bozoklu, dünyaca ünlü şarkıcıyı o halde görünce şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ile yazar Kanat Atkaya, 2019 yılının Mart ayında evlenmişti. Çift, Romanya’nın başkenti Bükreş’e gitti. The Cure ve Bon Jovi konserleri için bu ülkeye giden Şebnem Bozoklu, yaşadığı büyük şaşkınlığı instagram hesabından duyurdu.

Rengarenk şemsiyelerle ünlü pasajdan fotoğraf paylaşan Bozoklu, Bon Jovi’nin konserinde yaşadığı büyük şoku hayranları ile paylaştı.

Ünlü oyuncu hayranı olduğu dünyaca ünlü şarkıcının sesini kaybetmiş olduğunu ve konserin de çok kötü geçtiğini belirtti.

İşte Bozoklu’nun instagram mesajı:

Böyle rengarenk şemsiyelerle dolu bir pasaj var burda. Doğal bir filtre yapıyor kendiliğinden. Bükreşe gelme sebebimiz bu şemsiyeler değil tabii dünya gözüyle The Cure u canlı dinleyebilmek. Konser bu akşam.Dün akşam da ilk gençliğimizin efsanelerinden Bon Jovi konseri vardı. Şarkı söyleyemeyen bir Jon Bonjovi görmek beni çok şaşırttı. Hiç abartmıyorum. Şarkıların içinde kaybolan, geç kalan ve neredeyse şarkıların yüzde 50 sini grubuna söyleten ? En sevdiğim şarkılarından Runaway i de söyleyemeyince şoka girdik. Sesini tamamen yitirmiş. Tüm şarkıların temposunu düşürmüşler bir de söyleyebilsin diye.Bu ya çalışmamak ya da kabullenmemek bilmiyorum belki iki gecede bir biryerlerde söylemenin yorgunluğu ama binlerce insan dönüp dönüp birbirine baktı a aaaa diyerek. Ama pozculuk tam gaz devam ? Dudaklar büzülüyor diller çıkarılıyor bacaklar pergel gibi açılıp popo sallanıyor filan ? foto @kanat_atkaya ❤️

Şebnem Bozoklu, dünyaca ünlü şarkıcıyı o halde görünce şaşkına döndü! 7