Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat’in Atiye dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ne?

Beren Saat’in Atiye dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ne?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Uzun süredir ekranlarda olmayan Beren Saat, şu sıralar Netflix’in Atiye dizisinin çekimlerinde.

Netflix’in Hakan: Muhafız dizisinin ardından yine bir fantastik hikayeyle gelecek olan Atiye dizisinin ilk sezon çekimleri bitmişti.

Kısa bir tatilin ardından oyuncular ve ekip 20 Temmuz’da 2. sezon çekimlerine başladılar.

Dizide Beren Saat’in dışında Mehmet Günsur, Metin Akdülger, Başak Köklükaya, Civan Canova, Melisa Şenolsun da rol alıyor.

Dizinin hikayesi şöyle:

Anadolu topraklarındaki bir kazı sırasında yapılan keşif, genç bir ressamın (Beren Saat) hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesine yol açacaktır.

Çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da bir kısmı ise Göbeklitepe başta olmak üzere Güney Anadolu’da çekiliyor.

Beren Saat'in Atiye dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ne? 7

​OG Medya tarafından Onur Güvenatam’ın yaratıcılığında oluşturulan dizinin senaryosunu ise Jason George ve Nuran Evren Sit üstlenmekte.

Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık’ın yönetmenliğini yaptığı dizi, Aralık ayında Netflix’te yayınlanmaya başlanacak.

Beren Saat’in özel güçleri olan ressam bir kadını oynadığı dizide, mistik bir hikaye anlatılmakta.

Hikaye kısaca şöyle:

Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.