Ana sayfa Sosyal Medya Seda Akgül aykırı bir paylaşım daha yaptı, bacaklarına çok laf geldi!

Seda Akgül aykırı bir paylaşım daha yaptı, bacaklarına çok laf geldi!

tarafından ker_def

Ünlü sunucu Seda Akgül, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla olay olmaya devam ediyor.

Televizyon Gazetesi Detay – Kendisine “teyze” diye hitap edilmesinden rahatsız olduğu anlaşılan Seda Akgül, bakacaklarını ortaya serdiği paylaşımına yazdığı notla dikkat çekti.

Seda Akgül’ü uzun süredir yakından takip ettiğini belirten bir hayranı “Size inanamıyorum. Hayata bakışınıza ve hayatta duruşunuza hayran birisiydim. Şimdi size inanamıyorum. Herhalde bir takım şeler var iç dünyanızda bir an önce kendinizi iyileştirmenizi dilerim” mesajıyla dikkat çekti. Takipçinin bu yorumuna destek de vardı.

Bir başka takipçi ise “Haline baktın mı sen hiç aynada” diye yazdı ve bedensel durumunu eleştiren ifadeler kullandı.

Seda Akgül’e çok sayıda kişi yaptıkları yorumlarla tepki gösterdi ve bu paylaşımlardan memnun olmadıklarını ortaya koydular.

İşte Akgül’ün o paylaşımı:

Teyzeye bak!!! Şu yaşta şort giymiş , bi de ne okuyo!!!! Ben de teyzeye çok kızdım. Kaç okul okumuşsun, insan bacak resmi koyar mı dedim. O da , hoşuma gitti koydum, sizin oralarda okumuşlar ansiklopedi resmi mi koyuyor dedi. Sonra da İster Ekim’i bekle… Hava serinleyince uzun giyerim, istersen de profilime girme dedi.. Küstük

Seda Akgül aykırı bir paylaşım daha yaptı, bacaklarına çok laf geldi! 7

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.