Ana sayfa Sosyal Medya Seda Akgül, sosyal medyadaki ilginçliklerine bir yenisini daha ekledi!

Seda Akgül, sosyal medyadaki ilginçliklerine bir yenisini daha ekledi!

tarafından ker_def

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı isimli programda sunuculuk yapan Seda Akgül’ün instagram maceraları devam ediyor!

Televizyongazetesi/Detay – Akgül, gittiği Tayland tatilinin ardından döndüğü Türkiye’de yine ilginç video ve fotoğraflarını instagram’dan servis ediyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken sunucu, bu kez de siyah bir yüz maskesi ile takipçilerinin karşısına çıktı.

Cilt için çok faydalı olduğunu söylediği fotoğraftaki maskeli hali, kimi takipçilerinin eleştirisini alırken, kimi takipçileri de hangi maske olduğunu sordu.

Seda Akgül, ilginç paylaşımlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

İşte Akgül’ün o paylaşımı:

Cildin yağ dengesini sağlar , kolojenli doğal yapısı ile akne, siyah nota ve geniş gözeneklere çok faydalı. Beylere tavsiye…

 

Seda Akgül, sosyal medyadaki ilginçliklerine bir yenisini daha ekledi! 7

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.