Ana sayfa Sosyal Medya Seda Akgül’den yine olay bir paylaşım geldi!

Seda Akgül’den yine olay bir paylaşım geldi!

tarafından ker_def

Bahar Candan’ın kendisine taklit etmekle suçladığı ve hakkında konuşmasını istemediğini Kanal D’nin canlı yayınında söylediği Seda Akgül, instagram’da paylaşımlarına devam ediyor.

Cesur çıkışları, seksi pozları ve kendine güvenen açıklamalarıyla son dönemin dominant karakteri haline gelen ünlü sunucu Seda Akgül, yayınladığı videonun şaka içerdiğini özellikle belirtti.

Seda Akgül, cildini kremlediği videosu ile instagram’da hem beğeni hem de çok sayıda yorum aldı.

İşte Seda Akgül’ün paylaşımı:

24 karat’dan aşağısı kurtarmazzz ? ( Bu video şaka içerir) Artık bazı insanlar için bu tip açıklamalar şart oldu ?

 

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.