Ana sayfa Sinema Seda Bakan hayranlarından filmine ilgi istedi!

Seda Bakan hayranlarından filmine ilgi istedi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Seda Bakan, Murat Boz ile birlikte başrolünde yer aldığı Öldür Beni Sevgilin filminin tanıtımını instagram hesabından yaptı.

“Yılın en eğlenceli filmi” diye nitelendirdiği Öldür Beni Sevgilim’in tüm sinemalarda gösterimde olduğunu hatırlatan Seda Bakan, hayranlarından ilgi bekliyor.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı ve filmin fragmanı:

Bugünün cuma olduğunu fark edince sen de böyle oluyor musun? ?? Yılın en eğlenceli filmi #ÖldürBeniSevgilim tüm sinemalarda ? Biletler Cinemaximum, Biletinial ve Biletiva’da! @bkmonline

 

Film hakkında detaylar:

Öldür Beni Sevgilim, birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini konu ediyor. Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir.

Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulur…

Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Okan karakterine Murat Boz hayat verirken, Demet’i ise Seda Bakan Canlandırıyor. Senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı filmin kadrosunda Açelya Topaloğlu,Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor.