Ana sayfa Dizi Fragmanları Seda Bakan’ın Mucize Doktor dizisindeki karakteri belli oldu!

Seda Bakan’ın Mucize Doktor dizisindeki karakteri belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Mucize Doktor dizisine katıldığı belirtilen Seda Bakan, henüz net karar vermediğini ve menajeri ile projeleri değerlendirdiğini söylemişti.Ancak ünlü oyuncu dün Mucize Doktor dizisi ile el sıkıştıklarını ve hiçbir problem kalmadığını belirterek, işin artık imzaya kaldığını belirtmişti.

İşte bu gelişmelerden sonra Seda Bakan ile anlaşma da ortaya çıktı. Mucize Doktor dizi ekibi çekimlere başladı. Yeni dönemde artık dizide Hakan Kurtaş ve Seda Bakan ikilisi, yeni isimler olarak dikkat çekecek.Özge Özder ve Merve Dizdar’ın ayrılığının ardından diziden ne tür değişimler yaşanacağı merak ediliyor.

Seda Bakan’ın nasıl bir karaktere hayat vereceği de ortaya çıktı.Ünlü oyuncunun Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil karakterinin kızı Ferda olarak yapıma katılacağı belirtiliyor.

Seda Bakan, televizyonda en son Bana Sevmeyi Anlat isimli dizide Leyla karakteri ile 2016-2017 sezonunda yer almıştı. Oyuncu, kızı Leyla’ya hamile kalması ve doğum sonrasında da bakımı nedeniyle uzun süredir kariyerine ara vermişti.

Seda Bakan'ın Mucize Doktor dizisindeki karakteri belli oldu! 7

Dizi ekibi önceki gün bir araya gelerek 2. sezon için neler yapılacağı ile ilgili genel değerlendirme toplantısında buluşmuştu. Ekip çok heyecanlı olduklarını ve çalışmayı özlediklerini belirtmişti. Mucize Doktor dizi ekibinde oyuncular dahil herkesin koronavirüs testi yapıldı. Taner Ölmez, yaptığı açıklamada ekipte herkesin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtmişti.