Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Sayan’dan Eser Yenenler Show programında olay söz!

Seda Sayan’dan Eser Yenenler Show programında olay söz!

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yaptığı aynı zamanda Yemekteyiz programını sunduğu tv8’de Eser Yenenler Show programının konuğu oldu.

Oğlu Oğulcan Engin’in de konuklar arasında yer aldığı programda hem sohbeti hem şarkıları ile göz dolduran Seda Sayan, linç köşesinde de sosyal medyada paylaşılan esprili mesajlara bir hayli güldü. “TV8’i ne zaman açsam karşıma Seda Sayan çıkıyor, ne yaptınız siz” diye yazan bir mesaja ünlü şarkıcı çok güldü ve “Aga her yerde ben varım bee” diye konuştu.

O Ses Türkiye yarışmasının son şampiyonu unvanına da sahip olan şarkıcı, stüdyodaki konuklarına evlilik tavsiyesi de verdi. Seda Sayan genç kızlara flört ettiği erkeklerin TC kimlik numaralarını istemelerini ve onları araştırmaları öğüdünü programda da yineledi.

Sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden Seda Sayan, “Çünkü bazı erkekler kadınları kandırıyor. ‘Şöyle bir insanım, bekarım, boşandım, boşanıyorum’ diye yalanlar söylüyor. Flört ederken herşey güzel gidiyor. Tamam iste TC kimlik numarasını, bak siciline. Temizse işi de uzatma bas nikahı, evlen” diye konuştu.