Ana sayfa Güncel Haberler Sera Kutlubey, Zalim İstanbul’da talihsiz ama gerçek hayatta talihli

Sera Kutlubey, Zalim İstanbul’da talihsiz ama gerçek hayatta talihli

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakterine hayat veren Sera Kutlubey’in geçmişiyle ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı. Dizideki Cemre karakteri ile benzerliği için; inandığı bir şey varsa peşini bırakmamak, sevdiği insanları kollamak ve aile düşkünü birisi olmak şeklinde açıklayan oyuncu, kendisi hakkında önemli bilgiler verdi.

Son dönemde dizideki çıkışıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Sera Kutlubey, sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Zalim İstanbul setinde her gün yeni bir şey öğrendiğini söyleyen oyuncu, Milliyet gazetesine ailesi hakkında özel bilgiler verdi.

Kutlubey, “Sevgiye doyarak büyüdüm. Aile denince aklıma koşulsuz ve saf sevgi geliyor. Tek çocuğum ama hep kalabalık evlerdeydim. Teyze, hala, kuzen, dede… Uzun ve bol sohbetli sofralar… Hayatın gidişatı, iş zorunlulukları, kayıplar derken, sıklığı ve sofranın kalabalıklığı azalıyor tabii. Özlüyorum diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Çocukluğunun sevgi dolu geçtiğini anlatan Sera Kutlubey, şanslı çocuklardan birisiymiş… Tiyatroya gide gele büyüdüğünü lise yıllarında oyunlara çalıştığını ve o günlerde bu mesleğin kanına girdiğini ifade etti.