Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Sayan’ın ki faaling stars değil, reklamın dik alası!

Seda Sayan’ın ki faaling stars değil, reklamın dik alası!

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın Simit Sarayı’nın Londra şubesinin önünde yere kapaklanmış şekilde çekilen fotoğrafları magazin gündeminden düşmüyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, bunu “reklam kokan hareketler” olarak değerlendirdi.

Eyüboğlu köşe yazısında şunları yazdı.

“Sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşıranların, sosyal medyada başlattığı akımlar can sıkan noktaya geldi. ‘Falling Stars’ (Kayan Yıldızlar) trendi de öyle… Dünyadaki bu akıma ilk ayak uyduran, Seda Sayan oldu. Sanatçının, yabancıların lüks otomobil veya uçaktan düşmüşçesine yere kapaklanan pozunu vermesi, sosyal medyada olay oldu. Merak edip, bu akıma kapılan zengin kadınların fotoğraflarına baktım. Dikkatimi çeken ilk şey, onların hareketlerinden çok, bu sayede yaptıkları ürün tanıtımları oldu. Kimi marka çantasının, kıyafetinin reklamı peşinde, kimi de elindeki kitabın… Sayan da, Londra’nın en ünlü semtlerinde dükkan açan Simit Sarayı’nın reklamını yaptı.”

Peki Seda Sayan hakkında bu iddialar ve magazin basınında da bir süredir sıklıkla tartışılan bu fotoğraf için ne söyledi?

Ünlü şarkıcı yanlış anlaşıldığını ifade etti ve şunları söyledi:

“Amacım, düşene gülmeyin ve onu mahcup edecek bir duruma düşürmeyin demekti, ama insanlar bunu para karşılığı yaptığımı düşündü. Kesinlikle öyle bir şey yok.”