Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Sayan’ın neden böyle yaptığı oğlu Oğulcan Engin bile anlayamadı!

Seda Sayan’ın neden böyle yaptığı oğlu Oğulcan Engin bile anlayamadı!

tarafından ker_def

tv8 ekranında izleyicilerle hafta sonu buluşmakta olan O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda Beyazıt Öztürk ile birlikte jüriye katılan isim Seda Sayan olmuştu.

Programdaki performansı ile kendinden konuşturmayı başaran Sayan, ayrıca önceki gün katıldığı televizyon programında oğlu Oğulcan Engin hakkındaki sözleriyle de büyük dikkat çekti.

Sayan, oğlunun fakir bir kızla evlenmesini istediğini söyleyerek izleyenleri şaşırttı. Oğulcan’ın çok vicdanlı olduğunu da sözlerine ekleyen Seda Sayan, gelininin de vicdanlı biri olmasını istediğini dile getirdi.

Oğluna fakir bir kız bulacağını söyleyen Sayan, “Oğulcan’a evleneceği kızla ilgili fikirler veriyorum” diyerek nasıl bir gelin istediğini anlattı.

Bu sözlerin ardından gözlerin döndüğü Oğulcan annesinin sözlerini kendisinin de tam anlayamadığını ifade ederek şaşkınlık yarattı.

Oğulcan, şöyle konuştu:

“Annem evlenmemi istiyor da tabii ki aşık olduğum biriyle evlenmemi istiyor. Onun oradaki mantığı çok başka, onu ben de anlamadım neden öyle dedi. ‘Aşık olduğun biriyle evlen’ diyor. Sonra ‘fakir biriyle evlen’ diyor. ‘Fakir’ dediği durumu olmayan hani her şeyi benle yaşayıp heyecanlanan biri olsun istiyor ama ben aşık olduğum kadınla evleneceğim.”