Ana sayfa Dizi Haberleri Sedef Avcı, yeni dizisi için tanınmaz halde! Çok acı bir olayı konu alıyor!

Sedef Avcı, yeni dizisi için tanınmaz halde! Çok acı bir olayı konu alıyor!

tarafından zk zk

Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital yayın platformu Exxen, dizileriyle konuşturmaya devam ediyor. İzleyenlerin çok beğendiği Exxen için çekilen diziler arasında en çok konuşulanlardan birisi de Hükümsüz. Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy ve İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı diziye zaman zaman ünlü isimler de konuk oyuncu olarak katılıyor.

Son isim ise uzun süredir ekranlarda olmayan Sedef Avcı. Oyuncu, gerçek bir hayat hikayesinde yer alıyor. Avcı, yakılarak bir araçtan atılan Meryem isimli bir kadının acı ve hüzün dolu hikayesini canlandırıyor.

Sedef Avcı, yeni dizisi için tanınmaz halde! Çok acı bir olayı konu alıyor! 8

Hükümsüz’ün yeni bölüm tanıtımlarında Sedef Avcı’nın yüzünü görenler için diziyi izlemek biraz zor da olsa, başarılı bir makyajla oyuncu, yakılan Meryem’i başarılı bir performansla oynuyor.

Son dönemde Kırmızı Oda’da benzerlerini gördüğümüz gerçek hayatlardan alıntılanan olaylar, izleyenlerin çok daha fazla dikkatini çekerken, aynı zamanda toplumun pek çok kanayan yarasına da bu sayede parmak basılıyor ve farkındalık yaratıyor.

Sedef Avcı, yeni dizisi için tanınmaz halde! Çok acı bir olayı konu alıyor! 9

Hükümsüz dizisinde de benzer olaylar konu alınmakta. Daha önce İpek Tuzcuoğlu, Menderes Samancılar gibi ünlü isimler konuk oyuncu olmuştu, bu kez Sedef Avcı, 5. bölümde Meryem’i oynayacak.

Kadına şiddeti konu alan ve gerçek hayat hikayelerini anlatan Hükümsüz’de Sedef Avcı, yakılarak arabadan atılan Meryem’in hüzün dolu hikayesini canlandıracak. Esma ve Filiz ise kendi davalarındaki kararlılık ile diğer kadınların umudu olacak.