Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi 1 milyon başarısını kutluyor!

Sefirin Kızı dizisi 1 milyon başarısını kutluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında ekranda yer alan ve izleyicileri peşinden sürükleyen yapımlardan birisi de Sefirin Kızı oldu… Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonu tamamlandı.

İkinci sezon çekimleri yakında Bodrum’da başlayacak. Dizinin yeni sezonunun daha etkili geçeceğine dair bir izlenim var… Özellikle senaryoda önemli düzenlemeler yapıldığı tahmin ediliyor.

Sosyal medyada büyük bir destekleyicisi bulunan Sefirin Kızı dizisi için açılan Youtube kanalı 1 milyon aboneyi geride bıraktı. Bu dönemde sosyal medyada büyük etkileşimler almak önemli. Elbette ki, sosyal medyanın televizyon reytinglerine etkisi çok az. Ancak gençlere ulaşmanın birinci yolu da sosyal medya..

Özellikle dizilerin youtube kanalları önemli bir eksikliği kapatıyor. Kimi hayranlar dizileri ekranda izleyemeyince youtube önemli bir alternatif oluyor. Ayrıca birçok dizi sahnesi ve fragmanlar da yayınlanıyor. Bu görüntüler de youtube ortamında gençler tarafından dizinin takip edilmesinde önemli bir rol oynuyor.

Sefirin Kızı dizi ekibi de youtube kanalına büyük önem veriyor.İşte bunun sonucu olarak da 1 milyon aboneyi aşan dizinin resmi kanalından bu başarının sevinci aşağıdaki video ile paylaşıldı.

9 Kasım 2019 tarihinde açılan Sefirin Kızı resmi youtube kanalında yayınlanan videolar bugüne kadar 374 milyon 527 binden daha fazla izlendi.