Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi belirsiz bir süre yayınlara ara verdi!

Sefirin Kızı dizisi belirsiz bir süre yayınlara ara verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 30 Mart akşamı 15.yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Bodrum’da çekimleri yapılan diziye ara verildiğini ise yönetmen Emre Kabakuşak instagram hesabından açıkladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz günlerde dizinin setinde çalışmalar durdurulmuştu. Dizi ekibi de virüsten korunmak amacıyla evlerine çekilmişti. Sefirin Kızı’nda çalışmların ne zaman başlayacağı konusunda bilgi yok ama, bunun belirsiz bir süre olduğu Emre Kabakuşak’ın sözlerinden anlaşılıyor.

Kabakuşak, instagram hesabından dizinin hayranlarına şu mesajı verdi:

“Elbet geçecek bu günler. Tüm dünyanın sınav verdiği, insanlığın kendini tarttığı bu mevsimde, çok severek çektiğimiz Sefirin Kızı dizimize sağlık arası. Ailemiz ve bizi sevenler için bir süre uzak kalacağız, daha sağlıklı yarınlarda şahane bölümlerde görüşmek üzere.

Başta; Star TV yöneticileri olmak üzere, Saner Ayar, Nazlı Heptürk, Uğur Türkmen ve Gökhan Erkal’a, Müge Sarıcan’a inanılmaz soğukkanlı duruş sergileyen ve dimdik duran oyuncularımıza, siz değerli izleyicilerimize, şahane teknik ekibimize, başarılı organizasyonu için Resul Özkaya’ya, senaristlerimize, sağ duyulu davranan menajerlerimize, ekip ruhunu bana hissettiren herkese sonsuz teşekkürler. Sağlıkta buluşmak üzere. Birlikte aşacağız, önce sağlık…”

Sefirin Kızı dizisi belirsiz bir süre yayınlara ara verdi! 7