Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisi hayranları ikiye bölündü!

Sefirin Kızı dizisi hayranları ikiye bölündü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 20 Ocak Pazartesi akşamı Sefirin Kızı dizisinin 5.bölümü ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden görüntüler yayınlanmaya devam ediyor. Ancak daha ilk 4 bölümde dizinin hayranlarının bir konuda ikiye bölündüklerini görmek şaşırtıcı.

Nare ile kim aşk yaşayacak? Elbette ki hikayeye göre Sancar ve Nare’ninki destansı bir aşk ve bir gün kalpleri de elleri de buluşacak. Ancak buna itiraz eden de ciddi bir hayran kitlesi var. Bu kitle Gediz ile Nare aşkını savunuyor. Bu ikilinin birbirine daha çok yakıştığını düşünüyor.

Sancar ve Nare’yi haftalar geçtikçe artık birbirine yakıştırmaktan uzaklaşan izleyiciler, Gediz karakterine adeta vuruldu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun başarılı performansı ile göz önünde tuttuğu Gediz karakterinin harcanmasından korkan izleyiciler. Sancar ve Nare değil de Gediz ve Nare aşkının daha çekici olduğu fikrindeler.

Engin Akyürek, Nesilhan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin 5. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Gediz ve Sancar için artık ortalık devam, sağdıçlık bitti.