Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi için umutları tüketen gelişme!

Sefirin Kızı dizisi için umutları tüketen gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı, bu sezona çok iyi başladı. Öyle ki, 3 sezon boyunca reytingin zirvesinde yer almaya alışan Çukur dizisi aşağıya indirerek zirvenin sahibi oldu.

Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma arasında Pazartesi akşamları müthiş bir yarış ortaya çıktı ama, koronavirüs salgını nedeniyle artık bu yarışın yeniden ne zaman yaşanacağı da belirsizleşti. Dizi setlerine ara verilmesinin ardından oyuncular salgından korunmak adına evlerine çekildi.

Sefirin Kızı dizisi için umutları tüketen gelişme! 8

Kimsenin plan yapamadığı bu dönemde dizi setlerinin yüksek önlemler alarak çalışabileği konusunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bir örnek sergiliyor. Ancak şu aşamada hiç kimse sektörün nereye gideceğini bilemiyor. Bodrum’da çekimleri yapılan Sefirin Kızı dizisinde de bu sezon başka yeni bölüm olmama ihtimali var.

Gediz Işıklı olarak izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu’nun saçlarını iyice kısalttırması da dizide yeniden çekimlere başlamasının bir hayli uzun zaman alabileceğini, artık oyuncuların yapımdaki karakterlerinden bağımsız hareket etmeye başladıklarını anlatıyor.

Sefirin Kızı dizisi için umutları tüketen gelişme! 9

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin 2. sezonda daha etkili olması adına yeni karakterlerin de hikayeye eklenmesi önemli bir detay olacak.