Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisi sosyal medyada bir başarı daha kazandı

Sefirin Kızı dizisi sosyal medyada bir başarı daha kazandı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ilk sezonunu tamamlayan ve ara veren Sefirin Kızı dizisi, 2020 yılına damga vuran yapımlardan birisi oldu.Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, 17. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Dizinin hayranları Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’e sosyal medyada yoğun bir ilgi gösteriyor. Bu ilgiden dizi için açılan resmi hesaplar da faydasını görüyor… Dizi için açılan Youtube resmi kanalın 1 milyon abone sayısına çok yaklaştı ve kısa bir süre sonra 1 milyonunu üzerine çıkacak. Şu sırada abone sayısı 990 bini geçmiş durumda.

Sefirin Kızı dizisi sosyal medyada bir başarı daha kazandı 8

Sefirin Kızı’nın instagram hesabı ise 1 milyon takipçi sayısını geride bırakarak önemli bir başarı daha elde etti. Sosyal medyanın dizilerin reytinglerine olan etkisi sınırlı olsa da dünya çapında etkisi bakımından çok önemli.

Sefirin Kızı dizisi de ünlü oyuncuların da desteği ile sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine yön veriyor… Sefirin Kızı dizisi de bu anlamda hem Youtube hem de instagram ortamında hızla büyümesini sürdürüyor.

Sefirin Kızı dizisi sosyal medyada bir başarı daha kazandı 9