Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisi vasatın bile altında! Dizi için övgüler öne çıktı, eleştirileri kimse görmedi!

Sefirin Kızı dizisi vasatın bile altında! Dizi için övgüler öne çıktı, eleştirileri kimse görmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşan Sefirin Kızı dizisi büyük beğeni toplamıştı. Reytingleri de iyi gelen dizide Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başarılı performansları da sosyal medyada bir hayli övülmüştü.

İzleyicilerin genel hatlarıyla diziyi beğendiği ve beklediklerine de değen bir yapım olduğu sonucuna varıldı. Fakat bir de eleştiriler vardı ki, tüm bu övgü dalgası arasında bunlar kayboldu.

Peki bu eleştiriler nelerdi ve eleştirenler hangi konulara takıntılı kalmıştı?

Bazı dizi izleyicileri Sefirin Kızı’nı vasatın da altında buldu.

Bir izleyicinin şu yorumuna dikkat: “Ben merakla bekleyip beğenmeyenlerdenim maalesef. Hatta hala Neslihan Atagül ve Engin Akyürek gibi isimlerin böyle bir senaryoyu nasıl kabul etmiş olabileceğini düşünüyorum ama mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Bana göre dizi sadece tepki çeken yanıyla değil tüm hatlarıyla vasatın altında.”

Bir başka dizi izleyicisi de şu yorumu yaptı: Destansı aşk dediniz, sevdiği kız tecavüze uğradı, bakire değil diye sevdiğini kapı önüne koyan adamın aşkı bana geçmedi. Nare ve Gediz aşkı olursa eyvallah deriz.”

Bir başka eleştiri şiddet ve tecavüz içerikli dizilerinde ısrar edilmesine yönelik oldu. Bir izleyici, “Şiddet tecavüz içerikli dizi yapmayı ne zaman bırakacaksınız ya iğrenç bir hal almaya başladı artık” şeklinde mesaj bıraktı.