Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde ayrılık! İzleyicinin gıcık olduğu karakter artık yok!

Sefirin Kızı dizisinde ayrılık! İzleyicinin gıcık olduğu karakter artık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı, Star TV’de 25.bölümüyle dün akşam izleyicilerle buluştu. Dizinin final sahnesinde Sancar ve Akın, kayalıktan aşağıya düştü. Nare’yi kurtaran Sancar’a ne olduğu bilinmiyor… Ancak Akın karakterine hayat veren Erhan Alpay diziye veda etti.

Dizinin izleyicilerinin gıcık olduğu Akın karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, yan bir rolde yer almasına rağmen çok konuşulan isimlerden birisiydi… 25. bölüm itibariyle diziye veda Eden Erhan Alpay, akıllarda kalan bir karaktere imza atmış oldu. Oyuncu hakkında sosyal medyada övgü dolu sözler söylendi…

Sefirin Kızı dizisinde ayrılık! İzleyicinin gıcık olduğu karakter artık yok! 9

Akın’ın dramatik vedası sonrasında dizinin yeni bölümünde neler olacağı da çok merak ediliyor. 2 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 26. bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı.

Yeni bölümde Sancar’a ne olduğu sorusu en çok merak edilen konuların başında geliyor… Nare’nin çığlıkları izleyicilerin yine yüreklerini yakacak. Melek’in “Baba” diye haykırışlarını da duyacaksınız.

“Başroller ölmez” diye bir gerçeklik var. Sancar elbette ki ölmedi ama nasıl ortaya çıkacak, neler yaşanacak izleyiciler merak içinde… 26. bölüm fragmanında bir acı tablo olsa da Sancar’ın geri dönüşünün nasıl olacağı da herkesi meraklandırıyor.

İşte 2 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 26. bölümden ilk görüntüler: