Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde bir ilk yaşanacak!

Sefirin Kızı dizisinde bir ilk yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezonu yoluna devam ediyor… Diziye yönelik kadına şiddet eleştirilerinin gölgesinde ikinci sezona başlayan Sefirin Kızı, geçtiğimiz bölümüyle reytinglerinde bir toparlanma sergilemişti.Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü de çok önemli olaylara gebe…

Sefirin Kızı dizisinin 21 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 20. bölümünden 2. fragman paylaşıldı. İzleyicileri etkileyen sahneler geliyor. Peki neler olacak? Gediz’in Nare’ye karşı ilk kez yanında durmadığına şahit olacaksınız. İşte tüm detaylar:

Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.

Sefirin Kızı dizisinde bir ilk yaşanacak! 7

Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır.

Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”

Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?