Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin bir ayağı çukurda! Hikaye iyi, kadro yıkılıyor ama bir eksik var!

Babil dizisinin bir ayağı çukurda! Hikaye iyi, kadro yıkılıyor ama bir eksik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting yarışına girişen 6 dizi arasında Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Babil dizisinin durumunun zorlaşmaya başladığı görülüyor. Kırmızı Oda dizisinin süreklediği Cuma akşamları Arka Sokaklar da güçlü performansını sürdürdü.

Ramo iyi, Bay Yanlış idare eder, Hercai eh işte kıvamında reytingler elde etti. Babil dizisi ise tüm bu yapımlar arasında en zayıf görüntüyü çizen yapım konumunda.

12. bölümü yayınlanan Star TV’nin dizisi total grubunda neredeyse yük hükmünde… AB grubunda güçlü olan dizi, bu sayede ayakta duruyor. ABC1 grubunda ise en az izlenen yapım…

Yani Babil’in güçlü kadro ve etkileyici bir hikaye ile kurduğu dünya su alıyor… AB grubu izleyicileri diziyi ayakta tutmasa, yıkılması çok daha kolay olacak.

Ancak ne Star TV’nin ne de Babil hayranlarının diziden vazgeçmek gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyoruz. Daha etkili tanıtımlar ve biraz sabır ile dizi reytinglerde de toparlayabilir.

Ancak bu bir temenni ve dizinin bir ayağının çukurda olduğu gerçeğini de unutmamak lazım…

Halit Ergenç, Aslı Enver, Onur Saylak, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta… Performanslar harika, karakterler ile oyuncular müthiş uyum içinde. Başroldeki isimler hayranlık uyandıran oyunculuk sergiliyor. Hikaye ise heyecanlı ve sürükleyici, tek bir eksik var o da reyting…

Babil dizisinin 25 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 13. bölümü büyük önem taşıyor. Dizinin reytinglerde toparlanması çok iyi olacaktır. İşte 13. bölümden ilk fragman: