Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde çekimler başlayacak mı?

Sefirin Kızı dizisinde çekimler başlayacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan ve ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan Sefirin Kızı dizisine ne olacağı merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle Bodrum’da yapılan çekimler durdurulmuştu.

Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz gün katıldığı bir canlı yayında dizinin şu ortamda çekilmesinin pek mümkün olmadığını söylemişti. Ancak gelişmeler farklı bir planlamanın da yapılabileceğine işaret ediyor.

15 bölümü yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin şartlar uygun olması durumunda Mayıs sonunda çalışmalara başlayıp, 4 bölüm çekilebileceği iddia ediliyor.

Böylelikle dizinin 19. bölümüyle birlikte 1. sezonu tamamlayacağı ve Eylül ayında da 2.sezon için çalışmalara yeniden başlanabileceği iddiaları var.

Ancak net bir durum olmadığını, oyuncuların da bilgi sahibi olmadığını hatırlatalım.

Uraz Kaygılaroğlu daha önce ne söylemişti yeniden hatırlayalım:

“Sezon finali gibi durduk biz. En iyi ihtimalle bahar ile yaz birleşmesinde normalleşme gerçekleşse sete çıkılması yine Haziran, Temmuz’u bulur. O işler kolay kolay olmaz. Bir de kalabalık ekipleriz. Sahaya çıktığımız zaman nereden baksanız 100 kişi oluruz. O da insanları tedirgin edici oluyor.”