Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı karantina günlerinde 9 kilo verdi!

Müge Anlı karantina günlerinde 9 kilo verdi!

tarafından ker_def

atv’de hafta içi sabah saatlerinde program yapan Müge Anlı, neden yeni bölümlerin olmadığı sorusunu yanıtladı. Günaydın’dan Yüksel Aytuğ’a konuşan ünlü sunucu, koronavirüs tedbirleri sonrasında program yapmasının mümkün olmadığını anlattı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bir süredir eski bölümleri ile ekrana geliyor. Ayrıca yapımda çalışan 50 kişinin işine de son verildiği iddiaları yapılmıştı. Müge Anlı, programın akıbeti ile ilgili şöyle konuştu:

“Programın yayından kaldırılmasına şaşıranlara şaşırıyorum. Ülkede şehirlerarası ulaşım yok, sokağa çıkma yasakları var. Müthiş tedbirler alındı. Benim stüdyoma her gün Türkiye’nin her yerinden 50 kişinin girip çıkması lazım. Ben oradaki ileri yaşta olan danışmanlarımı bile kullanamıyorum sokağa çıkma yasağından dolayı. Ben tek başıma orada çıkıp ne yapacağım. Benim programlarım öyle video konferanslarla, uzaktan yapılabilecek bir program değil ki…”

Salgının ilk günlerinde büyük fedakarlık göstererek programı canlı yapabildiğini anlatan Anlı, ekranda dizilerin de olmadığını hatırlattı. Ramazan Bayramından sonra şartlar uygun olur ise programın geri dönebileceğini belirten Müge Anlı, karantina sürecini evinde geçiriyor.

Ünlü sunucu, evde bulunduğu bu dönemde 9 kilo verdiğini de ilk kez açıkladı.