Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinde destan da iyilik timsali Gediz de bitti!

Sefirin Kızı dizisinde destan da iyilik timsali Gediz de bitti!

tarafından ker_def

Sefirin Kızı dizisi hikayesi ile son dönemde hayranlarından birçok eleştiri aldı. Ancak ikinci sezona kötü başlayan dizinin sonradan reytinglerini düzelttiği de görüldü. Yani eleştiriler olsa da izleyiciler bu yapımı bırakmadı, hatta daha fazla sahiplendi. 16 Kasım Pazartesi akşamı Sefirin Kızı dizisinin 28. bölümü yayınlanacak.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına dair detaylar da ortaya çıktı. Bir çok zorluğu geride bırakan Sancar ve Nare, akşamları kızlarıyla çizgi film seyrettikleri, markete gittikleri, evde yemek yaptıkları bir yaşamın hayalini kurarlar. Artık destan değil normal bir hayattır istedikleri.

Sefirin Kızı dizisinde destan da iyilik timsali Gediz de bitti! 8

Ama Akın’ın cesedi, buna izin vermez. Hem Gediz, hem Sahra, hem Güven, hem Kahraman bu cesedin peşindedir.

Geçmiş yaşamlarından bir ölü, Sancar ve Nare’nin yeni ve mutlu bir hayat kurmasına izin verecek mi?

Sefirin Kızı dizisinde destan da iyilik timsali Gediz de bitti! 9

Elvan, konağı ve Yahya’yı terk eder ve kimsesizliğiyle yüzleşmeye karar verir.

Nare, bu yüzleşmede onu bir an bile yalnız bırakmaz ama başka bir kimsesiz kız olan Sahra’nın da onları rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Sefirin Kızı dizisinin 28.bölümünden 2. fragman da yayınlandı. İzleyiciler en çok da Gediz karakterinin kötü birisine dönüştürülmeye başlanmasından rahatsız. Senaristlere mesaj yollayan hayranlar, “Gediz’i kötü yapmak için her şeyi yaptınız” diyerek isyan ediyor.