Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde kalem kırıldı, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Sefirin Kızı dizisinde kalem kırıldı, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 9.bölümü ile 17 Şubat Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Final sahnesinde Nare’nin Akın’ın kendisine tecavüz ettiği anları Müge ve Gediz’e izlettirdiği video olay oldu.

Hem Müge gördüklerine inanamadı hem Gediz, Sancar’ın ablası konusunda ne kadar haklı olduğunu fark etti. Müge ve Gediz, suçladıkları Nare karşısında da söyleyecek bir şey bulamadıkları anlar yaşadılar.Sancar da video izlediklerini gördü ve Nare’nin tüm çırpınışlarına rağmen o videoyu izlemek için çaba harcadı. 10. bölüm fragmanında Akın’ın kalemini Sancar çoktan kırdı. Peşine düşecek artık burası kesin.

Sancar, Akın’a ne yapacak olaylar nasıl gelişecek merakla bekleniyor. Ancak bir gerçek var ki, bundan sonra Sancar’ın Nare’ye bakışı da değişecektir, Gediz ile Nare’nin arkadaşlıkları da bundan etkilenecektir.

Sefirin Kızı Nare ile yarıcının oğlu Sancar’ı aşka daha da yaklaştıracak olan bölümlere hazırlıklı olun. Dizide bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 10. bölüm fragmanında Sancar’ın kendini eleştirmesi “Kafamı gömdüğüm yer kum değil gaflet” diye serzenişte bulunup, gerçeklerle yüzleşmesinin sonuçları dizinin de heyecanını artıracak.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 24 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 10.bölüm fragmanı: