Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde sezon bitti mi, yoksa çekimler başlayacak mı?

Sefirin Kızı dizisinde sezon bitti mi, yoksa çekimler başlayacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sefirin Kızı dizisinde Mayıs ayı çekimler başlayabilir! Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda Mart ayının ortalarından bu yana sette çekimler yapılmıyor. Bodrum’daki setin dağılmasının ardından oyuncular ve teknik ekip evlerine çekilmişti.

Koronavirüs salgını nedeniyle karantina altındaki oyuncular, bu sezon yeni bölümlerin çekilip çekilmeyeceğini merak ediyor. Kimi oyuncuların imajlarını yeniledikleri de görüldü. Bunlar arasında Gediz’i canlandıran Uraz Kaygılaroğlu ve Kavruk’u canlandıran Edip Tepeli var.

Sefirin Kızı dizisinde sezon bitti mi, yoksa çekimler başlayacak mı? 8

Her iki oyuncu da saçlarını kısaltarak imajlarını yeniledi. Bu değişikliklerin dizinin başka bölümlerinin çekilmeyeceği şeklinde yorumlanması dikkat çekmişti. Ancak izleyicinin bu yorumu doğru olmayabilir. Mayıs ayı için Sefirin Kızı dizisinin sete çıkma ihtimali bulunuyor.

Sefirin Kızı dizisinde sezon bitti mi, yoksa çekimler başlayacak mı? 9

Koronavirüs salgınının son durumuna bakılarak Mayıs ayında dizinin sete çıkma ihtimali görünüyor. Ancak henüz bir netlik yok.

Sefirin Kızı dizisinin şimdiye kadar 15 bölümü yayınlandı. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi hem ülkemizde hem de yurt dışında çok beğenildi.