Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu spoiler verdi!

Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu spoiler verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinin 7.bölümü dün akşam ekrandaki yerini aldı.Hem duygulandıran hem sevindiren hem de kızdıran sahneler vardı.Hikayesi ve başarılı oyunculukları ile 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımlarından olan dizide Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nare karakterinin düştüğü durum herkesi etkiledi.

“Ben kimseye iyi gelmiyorum” diyerek Gediz’i gözyaşlarına boğan Nare, kızını da ayıp yurt dışına giderek ortalardan kaybolmayı planladı.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda ise senaristlerin Gediz-Nare ve Sancar – Nare olarak izleyicilerin ikiye bölünmesi sonrasında kimseyi küstürmemek adına bir çözüm bulduğu öngörüsü var. Bu öngörü ne kadar doğru, ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Gerçekten de dizinin izleyicileri ikiye bölünmüş durumda. Senaristler hangi aşkı öne çıkarsa öbür taraf fena şekilde yüklenecek.

İşte böyle bir ortamda Melek’i de yanına alarak havalimanında kimsenin bilmediği bir yere gitmek için harekete geçen Nare, Akın’a mesaj atarak durumu yazdı. Ayrıca Gediz’e de bir mektup bıraktı.Gediz’in gözyaşlarını döktüğü o sahneler de izleyicileri bir hayli etkiledi.

Peki sonrasında ne oldu? İşte Uraz Kaygılaroğlu instagram hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki, sanki spoiler verir gibiydi.

Dizinin yönetmene Emre Kabakuşak ve Engin Akyürek ile birlikte havalimanında çekilen bu fotoğraf dizinin 8. bölümünde de Sancar ve Gediz’in Nare’nin peşinden alana geleceğini gösteriyor. Ancak Nare’yi yakalayacaklar mı, yoksa peşinden gidecekler mi? İşte bunları 8. bölümde öğrenebileceğiz.