Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine bu ceza çok ağır!

Sefirin Kızı dizisine bu ceza çok ağır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde Nare ile Sancar’ın hesaplaşmaları 13.yeni bölümde de kendisini gösterecek. Engik Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide 12 bölüm geride kaldı.

Nare karakteri ile Neslihan Atagül’ün son bölümde sergilediği müthiş oyunculuk sosyal medyada da büyük yankı buldu. Engin Akyürek’in de gözyaşlarını ekranda gören izleyiciyer Sancar – Nare hesaplaşmasında farklı duygular yaşadı.

Dizinin 13. bölümünde bu hesaplaşma devam edecek. Nare’nin Sancar’a hatırlattığı büyük bir cezası var. Nare diyor ki; “Sen kızımızın o melek bakışını kaybettin. Sen bizimle bir hayat ihtimalini kaybettin.Sence bu en ağır ceza değil mi?”

Sancar’ın gözünde bir intikam karası var, Akın’ı öldürmeyi planlıyor. Gediz ise ablası Müge’yi Akın konusunda sorguya çekecek.

İşte dizinin yeni bölümünün en çarpıcı sözü: “Yıllar önce o adam bana inanmadığı için ceza kesmişti. Şimdi bu adam inandığı için ceza kesiyor.”

Nare, Sancar’ı affedecek mi? Sefirin Kızı efsanesi yeniden yaşanacak mı? İşte 13.bölümden ilk görüntüler: