Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine eleştiriler artmaya başladı!

Sefirin Kızı dizisine eleştiriler artmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Sancar’a ne olacak endişesi ve izleyicilerin senaryo eleştirileri dikkat çekti. Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 2 Mart akşamı yayınlanacak 11.yeni bölümünde Sancar’ın yerde yattığını görenler ne olacağını çok merak etti.

Bir de hastane sahnesi var ki, Sancar’a mı bir şey oldu endişesi sosyal medyada yorumlara yansıdı.Akın’ın peşine düşen Sancar onu buluyor ama o yerde yatarken, Akın da başında duruyor. Engin Akyürek’in canlandırdığı Sancar’a ne olduğu da fragmanı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Fragmanı ve diziye yönelik eleştirileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun biraz geri plana çekildiği düşüncesinde olan hayranları, sosyal medyada bu konuda da eleştirilerini yapıyor.

Ayrıca Nare karakterinin içine düştüğü acıların hafif gösterildiği, Sancar’ın öne çıkartıldığı gibi bir algı da birkaç bölümdür Sefirin Kızı hayranlarında bulunuyor.

Bir başka nokta ise Akın’ın polis onu aradığı halde hala ortalarda dolaşabilmesi ve istediğini yapabilmesi. Mali polis Sancar ve Gediz’i şıp diye bulup hemen sorguya almıştı. Ama Akın ne hikmetse dokunulmaz galiba. Bu durum da dizinin takipçilerinin dikkatinden kaçmadı ve sosyal medyada eleştiri konusu oldu.