Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine sanki birileri doping yapılmış gibi!

Sefirin Kızı dizisine sanki birileri doping yapılmış gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı ve Yasak Elma, sezona başladıklarında destek güçlüydü ama iki yapım da git gide izleyici desteğini artırmayı başardı… Özellikle Sefirin Kızı’na çok büyük eleştiriler yapıldı.

2. sezonda izleyicilerin beklentilerini karşılayamayacak gibi duran dizi, hikayesindeki düzenlemeler ile bir anda durumu toparladı. Kadına şiddet eleştirileri ile yoğunlaşan tepkiler, azaldı sonrasında ise destek katlanarak arttı.

Sefirin Kızı’nın hikayesi ile ilgili sıkıntılar da sosyal medyada çok yazıldı. Kısır bir döngüye girdiği belirtilen eleştirilerin yerini ise şimdilerde övgü dolu ifadeler var… Sefirin Kızı, düşük kalan reytinglerini her hafta yükseltiyor… Dizinin dün akşam yayınlanan 25. bölümünde Akın ve Sancar uçurumdan düşme sahnesi herkesi heyecanlandırdı.

Erhan Alpay’ın canlandırdığı Akın’ın diziye veda ettiği ortaya çıktı. Sancar ise ortalıkta yok. Başroller Ölmez deyip, Engin Akyürek’in 26. yeni bölümde nasıl ortaya çıkacağını bekleyeceğiz.

26 Ekim’de yayınlanan 25. bölüm ile birlikte dizi totalde 6’lı oranlara yaklaştı. ABC1 grubunda 6,5 civarında… AB de ise 5’li reyting oranları ile iyi bir durumda…

Sefirin Kızı ilk sezonki başarılı günlerine geri döndü dersek, yanlış olmaz. Dizi için sıkıntılı bir sezon beklenirken, hikayede yapılan düzenlemelerin doping etkisi yarattığı ve izleyicileri yeniden kendisine çektiği görülüyor…

Dün akşam total, AB ve ABC1 gruplarında Sefirin Kızı’nın 5. sırada yer alması da önemli bir başarı. Her kategoride izleyicisi bulunan dizinin reytinglerini önümüzdeki haftalarda artırma potansiyeli de bulunuyor.

İşte 2 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 26. bölüm fragmanı: