Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde dedikodular reytingleri zıplattı!

Yasak Elma dizisinde dedikodular reytingleri zıplattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma’da da büyük bir ilerleme var. 4.sezonunu yaşayan dizideki hikayenin izleyicileri çok da tatmin etmemeye başlandığı anlaşılınca büyük bir değişim dalgası başlatıldı. 85. bölümde bu değişimin güçlü etkisini göreceğiz. Ortaya çıkan dedikodular bazı oyuncuların ayrılacağını gösteriyor. Eda Ece de sosyal medya paylaşımında 85.bölümü dikkat çekmişti. 82. bölüm geri kaldığına göre, ayrılıkların başlayacağı 85 bölüme az kaldı ve izleyicilerin de heyecanı her geçen hafta artıyor.

Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Buçe Buse Kahraman ve Doğaç Yıldız ile birlikte toplam 5 oyuncunun ayrılması bekleniyor. Bu ayrılık konuları haber olmaya başladıktan sonra dizinin hayranlarında daha büyük bir heyecan belirdi. Karakterlerin nasıl veda edecekleri ve yeni dönemin nasıl şekilleneceği en çok merak edilen konular arasında.

Halit, Kaya, Kerim, Lila ve Yiğit karakterlerinin diziden çıkmasının ardından yeni karakterlerin de katılması ve ekibe gelecek yeni isimlerle birlikte hikayeye olan ilginin de yüksek tutulması amaçlanıyor…

Yasak Elma total ve ABC1’de 6’lı reyting oranlarına dün akşam çok çok yaklaştı. AB’de ise 5’li oranlara doğru bir çıkış gözleniyor. Dizinin performansı da aldığı reytinglerde Fox TV’yi tatmin ediyor olmalı… Tabii ki dizinin 3. sezonda müthiş bir atak yaptığını biliyoruz. Aynı atak neden 4. sezonda da olmasın?

Ayrılıklar ve diziye yeni katılacaklarla birlikte hikayedeki düzenlemeler reyting atağını tetikleyebilir…

Yasak Elma dizisi 26 Ekim Pazartesi günkü 82.bölümü ile totalde 3.sırada yer alırken AB grubunda 7. ve ABC1’de ise 6.sıradaya yerleşti.