Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin ayak sesleri sosyal medyada gündem değiştirdi!

Sefirin Kızı dizisinin ayak sesleri sosyal medyada gündem değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi hayranlarında heyecan iyice yükseldi. Star TV’nin dizinin 15 Haziran Pazartesi günü yeni bölümünü yayınlayacağını açıklaması, sosyal medyada büyük yankı buldu. Diziden birçok fotoğraf ve kısa videolar paylaşıldı. Sefirin Kızı hayranları, diziyi ne kadar çok özlediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül de sosyal medyanın gündeminde ön sıralarda yer aldı. Özellikle Neslihan Atagül için 30 bine yakın mesaj paylaşıldı. Twitter’da İstanbul gündeminde Neslihan Atagül başlığı uzun süre gündemin ilk sırasında kaldı.

Sefirin Kızı dizisinin ayak sesleri sosyal medyada gündem değiştirdi! 8

Kimi takipçiler Neslihan Atagül’e olan hayranlıklarını kelimelere döktü ve birçok güzel iltifat yaptı. Bazı twitter kullanıcıları ise fazla abartılı bir çaba olduğu konusunda eleştirilerde bulundu.

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü yaklaştıkça diziye yönelik bu tür yoğun paylaşımlar artacaktır. Setten gelen fotoğraflar da sıklıkla paylaşılıyor.

Yabancı dizi takipçilerinin de bu kampanyada bir hayli etkili olduğunu görebilirsiniz. Sefirin Kızı dizisinin 8 Haziran Pazartesi günü kolaj bölümü yayınlanacak. Dizinin 16.yeni bölümü ise 15 Haziran Pazartesi saat 20.00’de Star TV ekranında olacak.

Sefirin Kızı dizisinin ayak sesleri sosyal medyada gündem değiştirdi! 9

“Sefirin Kızı”; Nare’yi Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ise yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor.

İşte o isimler: Uraz Kaygılaroğlu (Gediz), Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan), Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Erhan Alpay (Akın), Erdal Küçükkömürcü (Güven), Gonca Cilasun (Halise), Tülin Yazkan (Menekşe), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Beren Gençalp (Melek).