Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’den yürek hoplatan büyük sürpriz

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’den yürek hoplatan büyük sürpriz

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranında yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin gidişatı izleyiciler tarafından gayet iyi bulunuyor. Zeynep karakterinin kendi kimliğini ortaya koyması noktasında, Demet Özdemir, kendi kişiliği ile karakterin özdeşleşmeye başladığını söylemişti. İşte bu nedenle dizinin son haftalarda ciddi bir yükseliş trendinde olduğunu da gözlemliyoruz.

İbrahim Çelikkol da Mehdi karakterinde çok başarılı işler yapıyor. İki ünlü ismin Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde enerjilerinin tutması ve uyumlarının da çok iyi olması, başarının en önemli faktörü konumunda. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile de hayranlarının yüreklerini hoplatıyor. Bu sefer ise ikili bir derginin kapağında yer alarak takipçilerine sürpriz yaptı.

Be Style Magazine dergisinin Aralık sayısının kapağına çıkan ikili, öyle birbirlerini tamamlayan bir poz verdiler ki, takipçileri bu hallerini çok beğendi.

İki ünlü isim de dergi kapağını instagram hesaplarından paylaştı. Özdemir, “Aralık geldi” notuyla birlikte ateş emojisi kullanmayı tercih etti.

Dizide Emine karakterine hayat veren Naz Göktan, “Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim” yorumuyla birçok hayranın da aklından geçeni yazdı.

Her iki oyuncunun hesabındaki paylaşım da binlerce beğeni aldı ve sosyal medyada ikilinin bu pozu çok konuşuldu.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'den yürek hoplatan büyük sürpriz 7