Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nda şok şok şok! Neslihan Atagül neden diziden ayrıldı? İşte ayrılık sebebi!

Sefirin Kızı’nda şok şok şok! Neslihan Atagül neden diziden ayrıldı? İşte ayrılık sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde beklenmedik ve izleyicileri şoke eden bir ayrılık yaşandı. Nare karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Bodrum’da çekimleri yapılan diziden sağlık sorunları nedeniyle 10 gün rapor alarak izinli sayılan ünlü oyuncu, rapor süresinin 26 güne çıkmasının andından diziye devam edemeyeceğini düşünerek ayrılık kararı verdi. Geçirgen bağırsak sendromu olduğu ortaya çıkan oyuncunun tedavisine başlandı ama doktorlar dinlenmesi gerektiğini söylemişti.

İyileşmesinin uzun sürecek olması nedeniyle Neslihan Atagül, bu dönemde dinlenmek istediği için diziye veda etti. İşte Atagül’ün instagram hesabından yayınladığı veda mesajı:

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere..”

Sefirin Kızı'nda şok şok şok! Neslihan Atagül neden diziden ayrıldı? İşte ayrılık sebebi! 8

Neslihan Atagül’ün ayrılık mesajının ardından Sefirin Kızı dizisinin yapım şirketinden de bir açıklama yayınlandı. İşte O3 Medya NGM Yapım şirketinden de konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapıldı.İşte o açıklamanın detayları:

“Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım’ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz.

Sefirin Kızı Nare olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu’ya tüm özverili çalışması ve bugüne kadarki katkıları için yürekten teşekkür ediyor, geçmiş olsun diliyoruz.”

Sefirin Kızı'nda şok şok şok! Neslihan Atagül neden diziden ayrıldı? İşte ayrılık sebebi! 9