Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu arkadaşına söyledi, herkes üzerine alındı!

Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu arkadaşına söyledi, herkes üzerine alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranlarında bu sezon beğeniyle izlenen Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, başarılı performansıyla çok konuşuldu. Bodrum’daki dizi çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle iptal olana kadar da dizinin gidişatı çok iyiydi.

Ancak salgının iyice yaygınlaşmasıyla birlikte birçok dizi gibi Sefirin Kızı da artık çekilemiyor. Yeni bölümler yayınlanmadığı için de bu sezon bitti mi, yoksa yeni bölümler gelir mi, kimse bilmiyor. Koronavirüs gündeminde ünlü oyuncu ise sosyal mesafe kuralını her fırsatta hatırlatmakta. Kaygılaroğlu, daha önce Sefirin Kızı’na yeni katılan Bülent Şakrak ile fotoğrafını paylaşıp sosyal mesafe uyarısı yapmıştı.

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu arkadaşına söyledi, herkes üzerine alındı! 8

Oyuncu şimdi ise arkadaşı Mehmet Ali Souzzanger ile birlikte dışarıya çıktığı, aşağıda yer alan fotoğrafı üzerinden yine aynı mesajı verdi. Oyuncu, “Ne olur az ötede dur” diyerek tüm takipçilerinin dikkatini çekti. Bir hayranı ise, “Lütfen evde kal Gediz” diyerek yanıt vermesi de dikkat çekiciydi.

Kaygılaroğlu, aslında arkadaşları üzerinden verdiği bu mesaj ile takipçilerine sosyal mesafeye dikkat etmeleri gerektiğini farklı bir yolla anlatmaya çaba harcıyor.

nolur az ötede dur!

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu arkadaşına söyledi, herkes üzerine alındı! 9